Witamy w największym centrum Bot & Hack MMO. Jeśli to twoja pierwsza wizyta zachęcamy do założenia konta >>
Rejestracja

Witamy na forum MMO Cheatres Team, na jednym z najwiekszych o tematyce Bot&HAck do gier MMO. Zachecamy do rejestracji i udzielania sie w społeczności.

Linki sponsorowane
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaz wyniki od 1 do 10 z 15
  1. #1
    Nero117
    Nero117 jest nieaktywny
    Profesionalista
    Awatar Nero117

    Dolaczyl
    Mar 2009
    Postow
    1 406
    Punkty
    0
    Przydatne Thanks Given 
    0
    Przydatne Thanks Received 
    7
    Nagrodzony w
    6 Posts

    Na ile ocenili byście tę recenzje ?

    W skali 0-5

    Linki sponsorowane



    Runes of Magic jest darmową grą MMORPG
    Do wyboru mamy wygląd , płeć i klasę postaci Warrior, Scout, Rogue, Mage, Priest lub Knight
    Po osiągnieciu 10poziomu wybieramy klasę drugorzędną którą lvl’ujemy osobno (zamieniamy klasę główną z drugorzędną).
    PVP możemy prowadzić praktycznie od początku gry , lecz po 15lvl rozpoczyna się ono na śmierć i życie.
    Znajdziemy w tej produkcji również runy które można dowolnie łączyć i wprawiać do przedmiotów
    Gra posiada system zwierzątek nie pomagają nam one w walce lecz zwiększają nasze statystyki , ,,rozmawiają z nami” , możemy je łączyć gdy mają ten sam żywioł przez co będą silniejsze. Zwierzątka trzeba karmić im są głodniejsze tym mniejsza jest ich pomoc.
    Można tutaj posiadać również wierzchowca wybór jest szeroki od zwykłego konia do różnorakich latających stworzeń , z tą wadą iż te ostatnie kupujemy za prawdziwe pięniądze(diamenty które w małej ilości możemy zdobyć za darmo)
    Jakby tego było mało posiadamy również dom. Możemy go urządzać , sadzic rośliny (dające surowce) , zakładać własną kuźnie , kuchnie i temu podobne.
    Gra szybko się nie nudzi posiada wiele rozbudowanych map , potworów wśród których trafiają się bosowie , system gildi (można posiadać zamek) , wydobywanie surowców z których możemy stworzyć np. bronie oraz ponad 2500 QUESTÓW !
    Plusy
    +Zróżnicowane questy
    +system dwuklasowy
    +darmowa
    +zawody(kowal , stolarz , alchemik , drwal i wiele innych)
    +po polsku
    +doskonałe wprowadzenie poznajemy praktycznie wszystkie funkcje gier
    Minusy
    -Rozmiar (długie aktualizacje)
    -Większych nie widać gra trzyma poziom
    Nero117

  2. Wolne miejsce Reklamowe
  3. #2
    TripleH
    TripleH jest nieaktywny
    Pseudo Gracz
    Awatar TripleH

    Dolaczyl
    Oct 2009
    Postow
    540
    Punkty
    0
    Przydatne Thanks Given 
    0
    Przydatne Thanks Received 
    4
    Nagrodzony w
    4 Posts

    Odp: Na ile ocenili byście tę recenzje ?

    Hhhmm...
    Recenzja niczego sobie, lecz wydaje mi się za krótka :)
    4.5/5

    Klikajcie w ten link, pomagacie mi, w zamian macie free transfer! :)

  4. #3
    Nero117
    Nero117 jest nieaktywny
    Profesionalista
    Awatar Nero117

    Dolaczyl
    Mar 2009
    Postow
    1 406
    Punkty
    0
    Przydatne Thanks Given 
    0
    Przydatne Thanks Received 
    7
    Nagrodzony w
    6 Posts

    Odp: Na ile ocenili byście tę recenzje ?

    Bliker nie wrócił a może to na portalu wyląduje więc chce najpierw wasza ocenę ^^

  5. #4
    Nero117
    Nero117 jest nieaktywny
    Profesionalista
    Awatar Nero117

    Dolaczyl
    Mar 2009
    Postow
    1 406
    Punkty
    0
    Przydatne Thanks Given 
    0
    Przydatne Thanks Received 
    7
    Nagrodzony w
    6 Posts

    Odp: Na ile ocenili byście tę recenzje ?

    Poprawione


    Runes of Magic jest darmową grą MMORPG
    Do wyboru mamy wygląd , płeć i klasę postaci Wojownik , Mag(ogień) , Kapłan(woda) , Rycerz , Zwiadowca i Łotr
    Po osiągnieciu 10poziomu wybieramy klasę drugorzędną którą lvl’ujemy osobno (zamieniamy klasę główną z drugorzędną).
    PVP możemy prowadzić praktycznie od początku gry , lecz po 15lvl rozpoczyna się ono na śmierć i życie.
    Znajdziemy w tej produkcji również runy które można dowolnie łączyć i wprawiać do przedmiotów
    Gra posiada system zwierzątek nie pomagają nam one w walce lecz zwiększają nasze statystyki , ,,rozmawiają z nami” , możemy je łączyć gdy mają ten sam żywioł przez co będą silniejsze. Zwierzątka trzeba karmić im są głodniejsze tym mniejsza jest ich pomoc.
    Można tutaj posiadać również wierzchowca wybór jest szeroki od zwykłego konia do różnorakich latających stworzeń , z tą wadą iż te ostatnie kupujemy za prawdziwe pięniądze(diamenty w małej ilości możemy zdobyć za darmo)
    Jakby tego było mało posiadamy również dom. Możemy go urządzać , sadzic rośliny (dające surowce) , zakładać własną kuźnie , kuchnie i temu podobne.
    Gra szybko się nie nudzi posiada wiele rozbudowanych map , potworów wśród których trafiają się bosowie , system gildi (można posiadać zamek) , wydobywanie surowców z których możemy stworzyć np. bronie oraz ponad 2500 QUESTÓW !
    Plusy
    +Zróżnicowane questy
    +System dwuklasowy
    +Darmowa
    +Zawody(kowal , stolarz , alchemik , drwal i wiele innych)
    +Po polsku
    +Doskonałe wprowadzenie poznajemy praktycznie wszystkie funkcje gier
    +Brak ,,cziterów”
    Minusy
    -Rozmiar (długie aktualizacje)
    -Większych nie widać gra trzyma poziom

  6. #5
    BlikeR
    BlikeR jest nieaktywny
    Administrator Techniczny
    Awatar BlikeR

    Dolaczyl
    Apr 2007
    Postow
    3 928
    Punkty
    54 719
    Przydatne Thanks Given 
    27
    Przydatne Thanks Received 
    800
    Nagrodzony w
    214 Posts

    Odp: Na ile ocenili byście tę recenzje ?

    czekamy na ;perego jak masz ochotr to mozesz pouzupelniac opisy ktorych brakuje
    Prywatnej pomocy udzielam tylko osobą które maja minimum 100 postów.
    Masz pytanie zadaj je w odpowiednim temacie na forum.

  7. #6
    Nero117
    Nero117 jest nieaktywny
    Profesionalista
    Awatar Nero117

    Dolaczyl
    Mar 2009
    Postow
    1 406
    Punkty
    0
    Przydatne Thanks Given 
    0
    Przydatne Thanks Received 
    7
    Nagrodzony w
    6 Posts
    Opisy próbowałem jak pamiętasz , w tym lepiej się czuje zagram w coś ocenie własnymi słowami itp :P

    Niewiem dlaczego nie moge edytować postów wiecznie się ładuje.

    A teraz to co chciałem dodać Perego to aż się boje myśle że w interpunkcje trafi :P
    Ostatnio edytowane przez TripleH ; 18th November 2010 o 19:34 Powod: Double post

  8. #7
    komak4
    komak4 jest nieaktywny
    Pseudo Gracz
    Awatar komak4

    Dolaczyl
    Jul 2010
    Postow
    313
    Punkty
    0
    Przydatne Thanks Given 
    0
    Przydatne Thanks Received 
    0
    Nagrodzony w
    0 Posts

    Odp: Na ile ocenili byście tę recenzje ?

    Dobra moja kolej ^^ :)
    Po 1 ; widziałem już kilku cziterów ;d
    Po 2: Gra w sumie staje się nudna po pewnym czasie ( jak dla mnie ;d )
    Po 3 : Wielu graczy na problem ze spacznowaniem gry (tzn. gdy gra się vzaładuje , to ładuje się od nowa )


    Recenzja jest na wielki + :) Ale ogólnie gra to tak na 2,5/5


    @up Pewnie dlatego masz tyle postów :D

  9. #8
    TripleH
    TripleH jest nieaktywny
    Pseudo Gracz
    Awatar TripleH

    Dolaczyl
    Oct 2009
    Postow
    540
    Punkty
    0
    Przydatne Thanks Given 
    0
    Przydatne Thanks Received 
    4
    Nagrodzony w
    4 Posts

    Odp: Na ile ocenili byście tę recenzje ?

    Napiszę tylko tyle...
    Najlepiej pisać opisy gier, w które się grało, bo tak to można nie dużo informacji znaleźć, ale twoja praca jest dość dobra i co najważniejsze samodzielna, napisz jeszcze wymagania sprzętowe i będzie git.

    Klikajcie w ten link, pomagacie mi, w zamian macie free transfer! :)

  10. #9
    Nero117
    Nero117 jest nieaktywny
    Profesionalista
    Awatar Nero117

    Dolaczyl
    Mar 2009
    Postow
    1 406
    Punkty
    0
    Przydatne Thanks Given 
    0
    Przydatne Thanks Received 
    7
    Nagrodzony w
    6 Posts

    Odp: Na ile ocenili byście tę recenzje ?

    Wymagania można wziąść z netu już :P Podoba mi się nawet to moj żywioł :D

  11. #10
    Nero117
    Nero117 jest nieaktywny
    Profesionalista
    Awatar Nero117

    Dolaczyl
    Mar 2009
    Postow
    1 406
    Punkty
    0
    Przydatne Thanks Given 
    0
    Przydatne Thanks Received 
    7
    Nagrodzony w
    6 Posts

    Odp: Na ile ocenili byście tę recenzje ?

    Cytat Zamieszczone przez komak4 Zobacz posta
    Dobra moja kolej ^^ :)
    Po 1 ; widziałem już kilku cziterów ;d
    Po 2: Gra w sumie staje się nudna po pewnym czasie ( jak dla mnie ;d )
    Po 3 : Wielu graczy na problem ze spacznowaniem gry (tzn. gdy gra się vzaładuje , to ładuje się od nowa )


    Recenzja jest na wielki + :) Ale ogólnie gra to tak na 2,5/5


    @up Pewnie dlatego masz tyle postów :D
    Ale cziterzy szybko znikają z tej gry ;)

 

 
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego watku

Uprawnienia umieszczania postow

  • Nie mozesz zakladac nowych tematow
  • Nie mozesz pisac wiadomosci
  • Nie mozesz dodawac zalacznikow
  • Nie mozesz edytowac swoich postow
  •