PDA

Zobacz pelna wersje : pomocy



M5Ss
22nd February 2010, 18:28
wchodze w cs'a wciskam server diablo mod laduje sie i mi blad wyskakuje tu macie ss

http://img186.imageshack.us/img186/295/sscs.png

prosze o pomoc

Ziomeg_Pokromca
23rd February 2010, 18:20
Znajdz sobie inny serwer
Ten ma jakas inna wersje czy cos takiego

kondi1230
24th February 2010, 16:30
wlasie, znajdz inny server

M5Ss
24th February 2010, 16:42
na innych servach to samo . . .

Ziomeg_Pokromca
24th February 2010, 16:49
Probowales przeinstalowac gre lub jakies patche pobrac? Moze pomoze.

M5Ss
28th February 2010, 17:09
instalowalem odnowa i to samo ale patchami to nic nieprobowalem. Wytlumaczysz mi o co chodzi z tymi patchami ??

M5Ss
13th March 2010, 00:35
odpisze ktos ?

M5Ss
25th March 2010, 09:28
Zamknąć temat sam rozwiązałem problem