PDA

Zobacz pelna wersje : Bot do sprzedawania itemkow



Geyos
29th January 2010, 22:53
Witam poszukuje skrypt, ktory bedzie mi sprzedawac kazdy item ktory jest u handlarza tzn.
U handlarza mam zwoje powrotu za 12k, a moge je sprzedac za 30k, lecz jest blokada na sprzedaz takich itemkow w sklepie. Jest 1 sposob tzn: uruchamiamy kamer mod i dany item dajemy w 1 pole po lewej stronie od gory> wciskamy F5 i wpisujemy sell. Szukam bota ktory bedzie mi to automatycznie sprzedawalal nieograniczona ilosc razy albo program ktory bedzie powtarzac moje ruchy tzn. Kupno zwoji>wpisanie sell i znowu kupno itd.


Ps. Tasker zapisuje tylko ruchy myszki.

Directo
29th January 2010, 22:56
wez daj znac jak znajdziesz tez tego szukalem

francuz01
29th January 2010, 23:23
Zmodyfikuj ten co ja na forum wrzuciłem...

Geyos
29th January 2010, 23:26
Wlasnie w tym problem ze nie wiem gdzie go wrzuciles. Szukalem u Ciebie w postach i w dziale z cheatami i nie znalazlem, wiec jakbys mogl to zapodaj link.

francuz01
30th January 2010, 18:51
dział autoit... tam szukaj :P

macin123
1st February 2010, 14:25
nie da rady tyle wam powiem :D

francuz01
1st February 2010, 18:31
@up skoncz nabijac posty bo gowno wiesz

Geyos
5th February 2010, 17:02
No to tak, znalazlem bug na yang na Fkyt2.
Idziemy do rybaka i wlaczamy program tasker>Nagrywamy ruchy: Kupno miedzianego naszyjnika i sprzedasz. Naszyjnik kosztuje 0 yang i sprzedaje sie go za 10k.
Jak ktos ma w miare dobrego kompa i neta to ustawia sobie najwieksza predkosc odtwwarania ruchow. Ja na predkosci "normal" wyciskalem 300kk przez noc. popatrze jeszcze na to autoit.

Mam jeszcze prosbe do Francuza o napisanie bota, auto sellera takiego typu: http://www.youtube.com/watch?v=2Uwsx_Lse30

lukimic
2nd April 2010, 11:39
Up@
Tez znalazłem takiego buga i skonfigurowałem. Nie jest to trudne, a jesli chodzi o dział Autoit to znalazlem, a konfiguracja dosyć łatwa. Jak kto nie wie jak znaleĽć to pisać do mnie.