PDA

Zobacz pelna wersje : PROblem z hackiem :/



feleq
27th January 2010, 17:18
witam wprowadzili nowy patch do metina 2 i od tej pory nie moge poradzi sobie:/

Mam viste i gdy wchodze do gry odpalam Fishbota przynete rybolostwo mam ustawione FB nie dziala :// u mojego brata na kompie chodzi FB co sie dzieje?;// prosze pomozcie mi :/ probowalem duzo FB zaden nie dziala prosze bardzo o HELP :smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help:

PS : jak w złym dziale napisalem to przepraszam , prosze przenieść z gory dzieki

lukasz1818
27th January 2010, 17:42
Napisz jakiego masz FB

Może to wina ustawienia przynęty albo po prostu jego obsługa jest bardziej skomplikowana i trzeba wcisnąć cos jeszcze żeby zadziałało :) opisz dokładnie po kolei co robisz

feleq
27th January 2010, 17:55
więc tak szefie : odpalam FB fishing_beta 0.1.3i wciskam 3-2 seconds naciskam end (wchodze do zminimalizowanej gry) ustawiam kamerke na glowe widac wlosy same przyneta f3 rybolostwo f4 all dobrze robie pod kątem tego fb ;/

lukasz1818
27th January 2010, 18:25
no i mamy rozwiązanie problemu, metin nie może być zminimalizowany tylko w takim małym okienku, najpierw ustawiasz kamerke itp a potem włączasz bota i powinno być dobrze tylko pamiętaj nie minimalizuj okna tylko zmiejsz je w opcjach metina

feleq
27th January 2010, 18:46
ja tak do tej pory robiłem i nie pomogło:/ jaką mam miec rozdzielczosc gry??? i czy cos to da?;/

lukasz1818
27th January 2010, 19:18
rozdzielczość niema znaczenia tylko to że zanim włączysz bota ustaw wszystko jak należy rozumiesz o co mi chodzi?? na pulpicie powinienś zrobić tak żebys miał mwtina w małym okienku systemowym tak żebyś widział te okno i foldery znajdujące się na pulpicie BEZ MINIMALIZOWANIA i w tedy włączasz bota jak wszystko jest oki to po kliknięciu w okno metina powinno ci założyć papke i zazucić

feleq
27th January 2010, 19:45
nie pomogło Vista jest po chu.ju :/ da rade cos innego zrobic?

feleq
28th January 2010, 19:50
ale pomoc ...

kilerek
31st January 2010, 01:49
heh mialem to samo ze ten fb mi nie dzialal ale znalazlem rozwiazanie ja mam tak ze mi ten fishbot dziala tylko na ch3 zmien ch moze pomoze jak odpale np na ch1 to co chwile zmienia mi przynete

lukasz1818
2nd February 2010, 18:40
tean bot jest pisany w autoit a autoit jest kompatybilny z oprogramowaniami Windows 95 / 98 / ME / NT4 / 2000 / XP / 2003 / Vista / 2008 ja już wymiękłem niewiem co może byc nie tak może spróbuj innego FB