PDA

Zobacz pelna wersje : Tloh 2 - powrót do ojczyzny



Nero117
15th December 2009, 20:01
Oto i druga cześć gry The legends of hero 2 występują w niej
Gra w demo jest o trzech bohaterach (BG imie wybieramy na początku) , artur i jego siostra kinga (w demo)
Niema to nic wspólnego z wydarzeniami z jedynki

Co dodam w pełnej wersji ?
Rozbudowane miasta (i jedno nowe) questy poboczne wiecej walk

Sterowanie
ESC - eq
Enter-Akcja(np wejscie do budynku rozmowa)
Shift-Bieg sprintem

SS :
Imageshack - 38163712 (http://img695.imageshack.us/i/38163712.jpg/)
Imageshack - 72204343 (http://img94.imageshack.us/i/72204343.jpg/)
Imageshack - 35816402 (http://img695.imageshack.us/i/35816402.jpg/)
Imageshack - 51731589 (http://img706.imageshack.us/i/51731589.jpg/)
Imageshack - 45407926 (http://img94.imageshack.us/i/45407926.jpg/)
Imageshack - 68987595 (http://img515.imageshack.us/i/68987595.jpg/)

**Hidden Content: Check the thread to see hidden data.**

Hidan20
16th December 2009, 15:10
miałeś zrobić mario 3d dla Hidana xd nie no piwko się należy napracowałeś się xd zagram w to coś zaraz xd:grinser044:

lok300
16th December 2009, 15:19
Ściągam i mam nadzieję że 30minut będzie.Tak jak się umówiliśmy 30minut gry jest piwo mniej nie ma;p część pierwszą TLOH w 7minut przeszedłem.Potem zedytuje i napisze ile trwało przechodzenie.

Nero117
16th December 2009, 15:28
Tylko do tej gry bd patche

Keiji
16th December 2009, 20:24
Mi nie działa ;( Pisze :

RPGVX RTP is no found

:(:(

lok300
17th December 2009, 07:48
Neo wrzuć na inny upload niż megaupload już lepsze było to mediafire bo pobierało mi a tu niechce mi pobrać.

VanKosiara
17th December 2009, 12:24
Lepiej hotfile tam masz duży up.

harry1306
17th December 2009, 12:34
wrzuc na speedsharre

Nero117
17th December 2009, 15:13
Weź mi idz z hotfile i speedshare
Zaraz wgram poprawke

lok300
18th December 2009, 19:49
Gdy próbuje to wypakować wyskakuje mi jakiś błąd.I nie mogę wypakować gry.

Nero117
18th December 2009, 19:57
o ja wale jaki znów ?

lok300
18th December 2009, 20:40
Jak próbuje rozpakować wyskakuej taki błąd "Extract Failed."

Nero117
18th December 2009, 20:58
e...? Czekaj zrobie nową instalke

Nero117
19th December 2009, 12:27
Pousuwajcei temu napowi posty a tobie lok działa ?

lok300
19th December 2009, 13:53
Rozpakowałem plik Włączam grę wyskakuje menu.Klikam Start(napis Nowa gra mam po angielsku(inaczej Start)) i wyskakuje taki błąd.http://img138.imageshack.us/img138/3756/beztytuusv.jpg

Nero117
19th December 2009, 14:10
;( zapomniałem o starcie napisz mi na gg to jak wróce na chate to to naprawie ;(

KrY1997
2nd January 2010, 17:10
-.- Ej no dlaczego dla rangi gracz jest download inni też chcą pograć a tpo nie jest hack tylko normalna gra xD